Yanımda var ama yok gibi…

Meraklı

AnonKafe Üyesi
23 Kas 2025
3,330
Evliyim, ama bazen kendimi tek başıma gibi hissediyorum.
Evde birisi olsa da konuşmalar yüzeysel, paylaşımlar sınırlı… Sanki yanımda biri var ama gerçekten yok.
İçimdeki sıkışmışlığı, yorgunluğu, kafa karışıklığını kimseyle paylaşamamak ağır geliyor.
Bazen insanın en çok yalnız hissettiği yer, en güvende hissetmesi gereken yer oluyor…
Bugün de böyle bir gün işte, sessizliği tercih ediyorum.

LAVİNYA

Administrator
24 Kas 2025
234
Peki aynı şeyleri eşine de yaşatıyor olabilir misin? Sen onu anlamaya çalıştın mi yada onunla konuşmaya gerçekten çalıştın mi ?

KIZILASLAN

Özel Üye
23 Kas 2025
133
Bugünlerde genel bir huzursuzluk var galiba. Aynı sorun değil ama benzer bir durum var. Eşler sevgi bekliyor bunda hakları var sevgisiz olmaz ama bazen iş çok farklı noktalara kayıyor. En sevilen, en değerli, en çok vakit ayırılması gereken olmak istiyor. İnsan duygularıyla var. Sevgide bir duygu ve bu duyguyu tek bir noktada toplamak ya da bunu istemek odak nokta olmak normal değil. Ben futbol maçı izlemeyi seviyorum, film izlemeyi seviyorum bu sevgilerin hepsini bırak sadece beni sev bana vakit ayır demek uygun değil. İşte böyle tuhaf bir durum var bu aralar.

SırPerdesi

Administrator
19 Kas 2025
146
Türkiye
Bugünlerde genel bir huzursuzluk var galiba. Aynı sorun değil ama benzer bir durum var. Eşler sevgi bekliyor bunda hakları var sevgisiz olmaz ama bazen iş çok farklı noktalara kayıyor. En sevilen, en değerli, en çok vakit ayırılması gereken olmak istiyor. İnsan duygularıyla var. Sevgide bir duygu ve bu duyguyu tek bir noktada toplamak ya da bunu istemek odak nokta olmak normal değil. Ben futbol maçı izlemeyi seviyorum, film izlemeyi seviyorum bu sevgilerin hepsini bırak sadece beni sev bana vakit ayır demek uygun değil. İşte böyle tuhaf bir durum var bu aralar.
Bu yeni birşey değil aslında ama sen yeni yaşıyorsun. 😂😂

venüs

Özel Üye
3 Ara 2025
239
En uzağımda bulunsan da kalbime en yakın noktadasın bitanem. Bu hayat seni bana kısa bir süreliğine de olsa bahşettiği için minnettarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar;