Takipçi sayısı insanın değerini mi belirliyor?

LAVİNYA

Administrator
24 Kas 2025
234
Bana göre belirlemiyor ama genel olarak insanlara baktığımız da insanlar o şekilde bir değer bir kabul görüyor kendini

feeltheliving

Özel Üye
27 Kas 2025
57
Günümüzde takipçi sayısı bir statü haline gelmiş durumda bu insanın değerini göstermez ama şunu kabul etmek gerekir ki oyuncular bile artık takipçi sayısına bakılarak belirlenmekte aldığı eğitimin önemi kalmamış durumda.

Geveze

AnonKafe Üyesi
25 Kas 2025
3,287
Hayır, takipçi sayısı insanın değerini belirlemiyor ama sosyal medya bunu öyle gösteriyor gibi hissettiriyor. Beğeni ve takipçi sayısı kısa süreli tatmin sağlasa da, gerçek değerimiz ilişkilerimiz, karakterimiz ve yaptığımız işler üzerinden oluşuyor. Ekrandaki sayıların getirdiği sahte onay, özgüveni geçici olarak beslese de gerçek anlamda değeri yansıtamıyor.

KIZILASLAN

Özel Üye
23 Kas 2025
135
Onunla değerli olduğunu hisseden kişi evvela kendisine haksızlık eder. Kesinlikle takipçi sayısı insanın değerini belirlemez. Konuya farklı bir açıdan bakarak şunu da eklemek istiyorum. Doğru olduğuna inandığım bir konuda yaptığım paylaşım beğeni alsın ya da almasın benim için bir önemi yok. Doğru bildiğim yolda tek başıma da yürüsem bu durum yani yalnız kalışım davama ve davamın doğruluğuna zarar vermez. Doğru hiçbir zaman sayı ile ölçülemez, doğru olan bir durum insanların öğrenmesi için belki paylaşılır ama doğru beğeni ve onay beklemez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar;